Duurzaamheid bij Pukka

Onze planeet is onze thuis. Wij geloven dat een gezonde wereld jouw welzijn vooruit helpt. Daarom hebben we bijvoorbeeld het Fair for Life-certificaat, gebruiken we biologische ingrediënten en verkleinen we onze koolstofvoetafdruk. Ontdek hoe we de wereld helpen veranderen richting een positieve toekomst. Dat doen we kopje per kopje. Elke slok is niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet.

Ontdek meer over onze missie

Koolstofvoetafdruk - van de oogst tot het kopje

In 2017 bracht ons team voor de eerste keer onze koolstofvoetafdruk in kaart: van de velden waar onze kruiden worden geteeld tot het kopje thee waar jij van geniet.

We noemen deze aanpak 'van de oogst tot het kopje'. Nu gebruiken we deze gegevens om science-based targets te formuleren zodat we onze uitstoot kunnen verminderen. We leggen onze aanpak ook voor aan het SBTI, het Science-Based Targets Initiative. Onze doelstellingen maken deel uit van de wereldwijde inspanningen om de klimaatopwarming te beperken tot minder dan 2 graden.

Ontdek meer over de koolstofvoetafdruk van Pukka

Onze thee - het verhaal achter elk kopje

Het verhaal om onze heerlijke thee te maken begint bij biologische kruiden van de beste kwaliteit, rijk aan natuurlijke oliën, die zorgvuldig en ethisch worden geteeld in meer dan 50 landen ter wereld.

Ontdek meer over hoe wij onze thee maken

Ayurveda – Pukka's inspiratie

Geïnspireerd door Ayurveda zijn alle producten van Pukka samengesteld om mensen te helpen een natuurlijk evenwicht te vinden tussen lichaam en geest dankzij de kracht van planten. Ontdek meer over Ayurveda, welke constituties en dosha's er zijn en maak onze quiz om meer te weten te komen over jouw geest, lichaam en ziel.

Ontdek meer over Ayurveda